Διαφημιστικό διογκώσιμο αεροσκάφος πηδαλιουχούμενων εύκαμπτων αερόστατων φωτισμού, πέταγμα Zeppelin των διογκώσιμων οδηγήσεων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Guangzhou, Κίνα
Μάρκα: Asia Inflatables
Πιστοποίηση: CE,UL
Αριθμό μοντέλου: Διαφημιστικό μπαλόνι
Ποσότητα παραγγελίας min: 1pcs
Τιμή: 30-299USD
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τσάντες χαρτοκιβωτίων
Όροι πληρωμής: Western Union, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 500PCS/μήνας

Διαφημιστικό διογκώσιμο αεροσκάφος πηδαλιουχούμενων εύκαμπτων αερόστατων φωτισμού, πέταγμα Zeppelin των διογκώσιμων οδηγήσεων

 

Όνομα στοιχείων 

 Διαφημιστικά μπαλόνι ηλίου και αεροσκάφος πηδαλιουχούμενων εύκαμπτων αερόστατων, πέταγμα Zeppelin των διογκώσιμων οδηγήσεων

Εμπορικό σήμα

Ασία Inflatables

μέγεθος

ύψος 4m ή προσαρμοσμένος

χρώμα

Όπως προσαρμόζεται

υλικό

 PVC

Moq

1pc

συσκευασία

Τσάντες PVC για τα στοιχεία, χαρτοκιβώτιο για τους ανεμιστήρες

Ημερομηνία παράδοσης

10-15 ημέρες

Στέλνοντας τρόπος

Από τη θάλασσα το /by air/by DHL

βάρος

Χορηγήστε το πραγματικό βάρος

εξουσιοδότηση

3years

ανεμιστήρας

CE/UL

πιστοποιητικό

EN71/SGS/CE/UL/αμόλυβδα

εκτύπωση

Λογότυπο/έμβλημα/ιστοχώρος/όνομα τηλεφώνων/επιχείρησης και ούτω καθεξής

COem

ναι

Ποιοτικός έλεγχος

1. Διπλό ράψιμο σε όλη τη μονάδα με το τριπλό ράψιμο

2. Τετραπλάσιο ράψιμο στις περιοχές κλειδί μέσα στη βάση της μονάδας

3. Πρόσθετη ενισχυμένη webbing λουρίδα σε όλες τα σημεία πίεσης και τις εσωτερικές επιτροπές

Ελάτε με 

1. 3 έτη εξουσιοδότησης

2. ανεμιστήρας (εάν ο πελάτης θέλει να αγοράσει τον ανεμιστήρα)

3. εξαρτήσεις επισκευής

4. Ασφαλής κανόνας

5. Κεκλιμένη ράμπα

6. Έμβλημα με το τηλεφωνικό No/company όνομά σας 

7. Ακίδες

8. Κάτοχος καρτών (εάν χρειάζεστε να με αφήσετε ξέρετε)

9. Έξοδος κινδύνου για τη γρηγορότερη κεκλιμένη ράμπα διαδικασίας αντιπληθωρισμού

 

 

 
 
FAQ

 

 

1. Πώς διατηρήστε και αποθηκεύστε τα κινούμενα σχέδια ηλίου σας:

Με την κατάλληλη προσοχή, χειρισμός, διογκώσιμός σας πρέπει να σας εξυπηρετήσει καλά για μια αόριστη περίοδο. Για να καθαρίσετε, χρησιμοποιήστε το θερμό νερό με το ήπιο απορρυπαντικό και ένα μαλακό ύφασμα. Το ξεράνετε χρησιμοποιώντας εντελώς ένα άλλο μαλακό ύφασμα. Εάν ο διογκώσιμος δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για αρκετές ημέρες, σιγουρευτείτε ότι είναι καθαρό και ξηρό πρίν αποθηκεύει στην προστατευτική τσάντα.

 

2. Πώς να φροντίσει το μπαλόνι κινούμενων σχεδίων σας:

Μην πετάξτε ποτέ το μπαλόνι σας στους όρους άσχημου καιρού. Εάν ο αέρας είναι επάνω από 20 μίλια ανά ώρα ή εάν βρέχει, φέρτε τον κύβο σας κάτω ή ξεφουσκώστε και αποθηκεύστε.

Ποτέ πέρα από διογκώστε το μπαλόνι σας με το ήλιο. Το ήλιο επεκτείνεται όταν οι άνοδοι και οι συμβάσεις θερμοκρασίας όταν είναι κρύο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας ο κύβος μπορεί να φανεί διογκωμένος ή λιγότερο διογκωμένος λόγω αυτών των αλλαγών θερμοκρασίας. Κατά διόγκωση του ηλίου την μπαλόνι παίρνει την προσοχή που διογκώνει στο σημείο ήταν αυτό δίνει ακόμα όταν πιέζετε. Προσπαθήστε να διογκώσετε πότε η θερμοκρασία είναι υψηλότερη έτσι το ήλιο επεκτείνεται.  Εάν το μπαλόνι διογκώνει το μπαλόνι θα μπορούσε να βλαφθεί και θα είναι ευκολότερο για τα εξωτερικά αντικείμενα να βλαφθεί το μπαλόνι σας. Στην περίπτωση του πληθωρισμού, πάρτε κάποιο ήλιο έξω έως ότου αισθάνεται σταθερό αλλά όχι σφιχτά.

Αποθηκεύστε τον κύβο σας σε ένα ασφαλείς και ξηρές εμπορευματοκιβώτιο και μια περιοχή. Κατά την αποθήκευση του μπαλονιού ηλίου σιγουρευτείτε ότι είναι καθαρό ένας ξηρός για έχει έναν πιό μακροχρόνιο κύκλο ζωής

Για ένα ήπιο σαπούνι πλυντηρίων πιάτων χρήσης κύβων που αραιώνεται να καθαρίσει στο νερό. Χρησιμοποιήστε ένα ύφασμα που μετριάζεται με τον καθαριστή και προσεκτικά το σημείο καθαρίζει τον κύβο, σιγουρεμένος για να μην βλάψει την εγγραφή ή την τυπωμένη ύλη. Προσεκτικότεροι είστε με το μπαλόνι ηλίου σας που ο μακρύτερος εσείς θα απολαύσει το μπαλόνι.

 

3. Πώς σε διογκώσιμο το μπαλόνι ηλίου:

1 ) Ο έλεγχος για να σιγουρευτεί το λουρί γραμμών σχοινιών δεν είναι μπλεγμένος και οι γραμμές είναι δεμένες ασφαλώς στο διογκώσιμο.

2) σύνδεση ένα τέλος της εμπράγματου ασφάλειας σχοινιών στο δαχτυλίδι λουριών μετάλλων underside του μπαλονιού. Μόνο μια γραμμή σχοινιών απαιτείται. Όχι ακόλουθος άλλες γραμμές σε οποιοδήποτε άλλοδήποτε μέρος του μπαλονιού δεδομένου ότι θα βάλει την αδικαιολόγητη πίεση στο ύφασμα και θα αναγκάσει το μπαλόνι για να σχίσει.

3 ) Πρίν διογκώνει το μπαλόνι εξασφαλίστε τη γραμμή σχοινιών σε έναν βαρύ, εξασφαλίζει το αντικείμενο. Ένας βοηθός σε αυτό το σημείο θα ήταν χρήσιμος.

4 ) Βιδώστε τον προσαρμοστή μανικών πληθωρισμού μετάλλων στενά στη βαλβίδα της δεξαμενής ηλίου.

5 ) Παρεμβάλτε τη μάνικα πληθωρισμού περίπου 12 ίντσες στη βαλβίδα underside της διογκώσιμης βαλβίδας πλήρωσης με το ξεβίδωμα του δεύτερου τμήματος της βαλβίδας και την κρατήστε σταθερά.

6 ) Γυρίστε τη βαλβίδα δεξαμενών ηλίου επάνω ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.  Η υψηλή πίεση στην αρχή θα μπορούσε να σπάσει το διογκώσιμο και προκαλώ τη μάνικα στο χτύπημα στο λαιμό. Δεδομένου ότι οι διογκώσιμες ενάρξεις που ξετυλίγουν και η πίεση μέσα στη δεξαμενή αρχίζουν να μικραίνουν, μπορείτε έπειτα να ανοίξετε τη βαλβίδα περισσότερο. Εάν η μάνικα αρχίζει στον πάγο, μειώστε τη ροή του ηλίου.

7 ) Διογκώστε έως ότου εξαφανίζονται οι ρυτίδες από τη φλούδα του διογκώσιμου και της ακριβώς σταθερού, δεν διογκώνουν. Θυμηθείτε ότι το ήλιο θα επεκταθεί και θα συμβληθεί σε καυτό ή το κρύο καιρό.

8 ) Κλείστε τη δεξαμενή ηλίου.

9 ) Αφαιρέστε τη μάνικα πληθωρισμού από τη διογκώσιμη βαλβίδα που είναι προσεκτική για να μην αφήσει οποιαδήποτε διαφυγή ηλίου.

10 ) Κλείστε τη βαλβίδα στο διογκώσιμο.

11 ) Αυξήστε το διογκώσιμο αργά στο ύψος επιθυμητό και το δέστε ασφαλώς σε εκείνο το σημείο. Δεδομένου ότι αφήνετε τη διογκώσιμη άνοδο, ελέγξτε ότι η γραμμή σχοινιών για να σιγουρευτεί εκεί δεν είναι καμία αδύνατη ή ξεφτισμένη περιοχή.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Kitty

WhatsApp : 8615018793921