Ελαφριά μπαλόνι ηλίου οδηγήσεων και πηδαλιουχούμενα εύκαμπτα αερόστατα, διαφήμιση ζωηρόχρωμο Inflatables πετάγματος

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Guangzhou, Κίνα
Μάρκα: Asia Inflatables
Πιστοποίηση: CE,UL
Αριθμό μοντέλου: Διαφημιστικό μπαλόνι
Ποσότητα παραγγελίας min: 1pcs
Τιμή: 30-299USD
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τσάντες χαρτοκιβωτίων
Όροι πληρωμής: Western Union, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 500PCS/μήνας
MOQ: 1pcs Εξάρτημα: Εξαρτήσεις επισκευής, σχοινιά, κ.λπ.
Όροι πληρωμής: Μεταφορά τράπεζας, Western Union συσκευασία: τυποποιημένο λογισμικό κατά την εξαγωγή
LED Light: 10w Ύψος: Προσαρμοσμένη
Υψηλό φως:

custom advertising inflatables

,

outdoor inflatables

Ελαφριά μπαλόνι ηλίου οδηγήσεων και πηδαλιουχούμενα εύκαμπτα αερόστατα, διαφήμιση ζωηρόχρωμο Inflatables πετάγματος

Προδιαγραφές:
 0.18MM PVC
 Υψηλός - ποιοτική &good τιμή
 Το λογότυπο του πελάτη μπορεί να τυπωθεί
 Διάφορο size&color

 

Μπαλόνι ηλίου/κινούμενα σχέδια ηλίου/διογκώσιμο μπαλόνι/πετώντας μπαλόνι balloon/PVC

Τύπος

Διογκώσιμα κινούμενα σχέδια

Σχέδιο

Προσαρμοσμένος

Υλικό

ποιοτικό PVC ηλίου 0.18mm

Μέγεθος

Προσαρμοσμένος

Αέριο αρχειοθέτησης

Υδρογόνο/ήλιο/κανονικός αέρας

Χρώμα

Προσαρμοσμένος

Εμπορικό σήμα

Ασία inflatables

Συσκευασία

Τυποποιημένη συσκευασία εξαγωγής

Θέση προέλευσης

Guangzhou, Guangdong, Κίνα

Ικανότητα ανεφοδιασμού

500PCS/Month

Εξάρτημα

Εξαρτήσεις επισκευής με την επιδιόρθωση του υλικού και των σχοινιών.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

Φτηνός, ανθεκτικός, ελκυστικός, ευπροσάρμοστος, εύκολος διογκώσιμος ή ξεφουσκώνει

Εφαρμογή

Η τοποθέτηση του μηνύματός σας στο μέσο διαφήμισης είναι πολύ οικονομικώς αποδοτική να πάρει την προσοχή των μαζών των πελατών. Είναι ιδιαίτερα ορατοί και είναι ακαταμάχητοι μαγνήτες έλξης για να διαφημίσουν την επιχείρηση, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τα ιδανικά σας. Από τους εσωτερικούς αθλητικούς χώρους στις υπαίθριες, διατομές εθνικών οδών, η συλλογή ή οι παρελάσεις _που διαφημίζει inflatables απλά λειτουργεί σε πολλά γεγονότα:

1. Διαφήμιση γεγονότων ψυχαγωγίας

2. Διαφήμιση αθλητικών θεαμάτων

3. Πολιτική διαφήμιση γεγονότων

4. Διαφήμιση ημέρας εορτασμού

5. Εταιρικές οικογενειακές ημέρες

6. Διαφήμιση εμπορικών εκθέσεων

7. Κωπηλασία και ιστιοπλοϊκά γεγονότα

8. Υπαίθρια διαφήμιση

Περιγραφές

1. Τα συστήματα φωτισμού είναι διαθέσιμα για την επίδειξη νύχτας.

2. Υλικό: το PVC ηλίου 0.18mm, συναντά ASTM, σχετικοί με το EN κανονισμοί

3. Χρώμα: Η ψηφιακή εκτύπωση εκτύπωσης υψηλού ψηφίσματος, πλήρης εκτύπωση είναι διαθέσιμη ανά αίτημά σας

4. Μέγεθος, σχέδιο & λογότυπο: Μετά από αίτημά σας

5. Λογική τιμή με υψηλό - ποιότητα

6. Εύκολος διογκώστε, ξεφουσκώστε και αποθηκεύστε.

Τα μπαλόνια διαφήμισης είναι ανήκουν σε ένας από τους γιγαντιαίους διογκώσιμους πίνακες διαφημίσεων διαφήμισης, η διαφήμιση μπαλονιών έχει ένα στοιχείο διασκέδασης που προσελκύει τα μάτια και οι ατζέντες εκείνοι βλέπουν τις σφαίρες μας.

Μπορούμε επίσης να τους καλέσουμε το γιγαντιαίο διογκώσιμο μπαλόνι διαφήμισης, το γιγαντιαίο μπαλόνι σφαιρών διαφήμισης, τη γιγαντιαία σφαίρα διαφήμισης, το γιγαντιαίο μπαλόνι, τη μεγάλη σφαίρα, τη μεγάλη σφαίρα, το διογκώσιμο μπαλόνι, το προωθητικό μπαλόνι, την προωθητική σφαίρα, το μπαλόνι ουρανού, το μπαλόνι διαφήμισης ουρανού, τη σφαίρα διαφήμισης, τα πετώντας μπαλόνια, τα υπαίθρια μπαλόνια διαφήμισης ή τίποτ' άλλο που συμπαθείτε. Το μπορεί να γεμίσουν με τον κρύο αέρα ως μπαλόνι κρύου αέρα, κανονικό μπαλόνι διαφήμισης αέρα, διογκώσιμη γιγαντιαία σφαίρα κρύου αέρα, ή με το αέριο ηλίου ως σφαίρα ηλίου, γιγαντιαίο μπαλόνι διαφήμισης ηλίου.

 
 
FAQ

 

1. Πώς να φροντίσει το μπαλόνι κινούμενων σχεδίων σας:

Μην πετάξτε ποτέ το μπαλόνι σας στους όρους άσχημου καιρού. Εάν ο αέρας είναι επάνω από 20 μίλια ανά ώρα ή εάν βρέχει, φέρτε τον κύβο σας κάτω ή ξεφουσκώστε και αποθηκεύστε.

Ποτέ πέρα από διογκώστε το μπαλόνι σας με το ήλιο. Το ήλιο επεκτείνεται όταν οι άνοδοι και οι συμβάσεις θερμοκρασίας όταν είναι κρύο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας ο κύβος μπορεί να φανεί διογκωμένος ή λιγότερο διογκωμένος λόγω αυτών των αλλαγών θερμοκρασίας. Κατά διόγκωση του ηλίου την μπαλόνι παίρνει την προσοχή που διογκώνει στο σημείο ήταν αυτό δίνει ακόμα όταν πιέζετε. Προσπαθήστε να διογκώσετε πότε η θερμοκρασία είναι υψηλότερη έτσι το ήλιο επεκτείνεται.  Εάν το μπαλόνι διογκώνει το μπαλόνι θα μπορούσε να βλαφθεί και θα είναι ευκολότερο για τα εξωτερικά αντικείμενα να βλαφθεί το μπαλόνι σας. Στην περίπτωση του πληθωρισμού, πάρτε κάποιο ήλιο έξω έως ότου αισθάνεται σταθερό αλλά όχι σφιχτά.

Αποθηκεύστε τον κύβο σας σε ένα ασφαλείς και ξηρές εμπορευματοκιβώτιο και μια περιοχή. Κατά την αποθήκευση του μπαλονιού ηλίου σιγουρευτείτε ότι είναι καθαρό ένας ξηρός για έχει έναν πιό μακροχρόνιο κύκλο ζωής

Για ένα ήπιο σαπούνι πλυντηρίων πιάτων χρήσης κύβων που αραιώνεται να καθαρίσει στο νερό. Χρησιμοποιήστε ένα ύφασμα που μετριάζεται με τον καθαριστή και προσεκτικά το σημείο καθαρίζει τον κύβο, σιγουρεμένος για να μην βλάψει την εγγραφή ή την τυπωμένη ύλη. Προσεκτικότεροι είστε με το μπαλόνι ηλίου σας που ο μακρύτερος εσείς θα απολαύσει το μπαλόνι.

 

2. Πώς διατηρήστε και αποθηκεύστε τα κινούμενα σχέδια ηλίου σας:

Με την κατάλληλη προσοχή, χειρισμός, διογκώσιμός σας πρέπει να σας εξυπηρετήσει καλά για μια αόριστη περίοδο. Για να καθαρίσετε, χρησιμοποιήστε το θερμό νερό με το ήπιο απορρυπαντικό και ένα μαλακό ύφασμα. Το ξεράνετε χρησιμοποιώντας εντελώς ένα άλλο μαλακό ύφασμα. Εάν ο διογκώσιμος δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για αρκετές ημέρες, σιγουρευτείτε ότι είναι καθαρό και ξηρό πρίν αποθηκεύει στην προστατευτική τσάντα.

 

3. Πώς σε διογκώσιμο το μπαλόνι ηλίου:

1) ο έλεγχος για να σιγουρευτεί το λουρί γραμμών σχοινιών δεν είναι μπλεγμένος και οι γραμμές είναι δεμένες ασφαλώς στο διογκώσιμο.

2) σύνδεση ένα τέλος της εμπράγματου ασφάλειας σχοινιών στο δαχτυλίδι λουριών μετάλλων underside του μπαλονιού. Μόνο μια γραμμή σχοινιών απαιτείται. Όχι ακόλουθος άλλες γραμμές σε οποιοδήποτε άλλοδήποτε μέρος του μπαλονιού δεδομένου ότι θα βάλει την αδικαιολόγητη πίεση στο ύφασμα και θα αναγκάσει το μπαλόνι για να σχίσει.

3) πρίν διογκώνει το μπαλόνι εξασφαλίστε τη γραμμή σχοινιών σε ένα βαρύ, ασφαλές αντικείμενο. Ένας βοηθός σε αυτό το σημείο θα ήταν χρήσιμος.

4) βιδώστε τον προσαρμοστή μανικών πληθωρισμού μετάλλων στενά στη βαλβίδα της δεξαμενής ηλίου.

5) παρεμβάλτε τη μάνικα πληθωρισμού περίπου 12 ίντσες στη βαλβίδα underside της διογκώσιμης βαλβίδας πλήρωσης με το ξεβίδωμα του δεύτερου τμήματος της βαλβίδας και την κρατήστε σταθερά.

6) γυρίστε τη βαλβίδα δεξαμενών ηλίου επάνω ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.  Η υψηλή πίεση στην αρχή θα μπορούσε να σπάσει το διογκώσιμο και προκαλώ τη μάνικα στο χτύπημα στο λαιμό. Δεδομένου ότι οι διογκώσιμες ενάρξεις που ξετυλίγουν και η πίεση μέσα στη δεξαμενή αρχίζουν να μικραίνουν, μπορείτε έπειτα να ανοίξετε τη βαλβίδα περισσότερο. Εάν η μάνικα αρχίζει στον πάγο, μειώστε τη ροή του ηλίου.

7) διογκώστε έως ότου εξαφανίζονται οι ρυτίδες από τη φλούδα του διογκώσιμου και της ακριβώς σταθερού, δεν διογκώνουν. Θυμηθείτε ότι το ήλιο θα επεκταθεί και θα συμβληθεί σε καυτό ή το κρύο καιρό.

8) κλείστε τη δεξαμενή ηλίου.

9) αφαιρέστε τη μάνικα πληθωρισμού από τη διογκώσιμη βαλβίδα που είναι προσεκτική για να μην αφήσει οποιαδήποτε διαφυγή ηλίου.

10) κλείστε τη βαλβίδα στο διογκώσιμο.

11) αυξήστε το διογκώσιμο αργά στο ύψος επιθυμητό και το δέστε ασφαλώς σε εκείνο το σημείο. Δεδομένου ότι αφήνετε τη διογκώσιμη άνοδο, ελέγξτε ότι η γραμμή σχοινιών για να σιγουρευτεί εκεί δεν είναι καμία αδύνατη ή ξεφτισμένη περιοχή.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Mr zuo

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615820281967

WhatsApp : +8615018793921