Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
Rose

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15989296452

WhatsApp : +8615989296452

Γραμμή Παραγωγής
  • Ζεστό συγκόλλησης με μηχανή
  • Ραπτομηχανών
  • αυτόματη τέμνουσα μηχανή
  • μηχάνημα υψηλής συχνότητας
  • 15KW μηχανή υψηλής συχνότητας

Κοβάλτιο της Ασίας Inflatables, ΕΠΕ

 

Καθιερωμένη το 2007, η Co. Guangzhou Ασία Inflatables, ΕΠΕ είναι επαγγελματικοί κατασκευαστής και εξαγωγέας που ενδιαφέρεται για το σχέδιο, την ανάπτυξη και την παραγωγή των διογκώσιμων παιχνιδιών. Βρισκόμαστε σε Guangzhou, με την κατάλληλη πρόσβαση μεταφορών. Τα όλα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα και εκτιμώνται πολύ σε ποικίλες διαφορετικές αγορές σε όλο τον κόσμο.

 

Τα κύρια προϊόντα μας είναι διογκώσιμα πάρκα νερού, διογκώσιμο πάρκο εδάφους, διογκώσιμο λούνα παρκ, διογκώσιμα παιχνίδια νερού, διογκώσιμες φωτογραφικές διαφάνειες, διογκώσιμη παιδική χαρά και διογκώσιμες σκηνές.

 

Καλύπτοντας έναν τομέα 3.000 τετραγωνικών μέτρων, έχουμε τώρα 50 υπαλλήλους, συνολικές 40 μηχανές συνόλων, ένας αριθμός ετήσια πωλήσεων ότι περισσότερο από USD3,000,000 και εξάγουμε αυτήν την περίοδο 95% της παραγωγής μας παγκοσμίως. Οι εξοπλισμένες καλά εγκαταστάσεις και το άριστο ποιοτικό σύστημα ελέγχου μας σε όλο το στάδιο της παραγωγής επιτρέπουν σε μας για να εγγυηθούν τη συνολική ικανοποίηση πελατών.


Εάν ενδιαφέρεστε για οποιαδήποτε από τα προϊόντα μας ή θα επιθυμούσατε να συζητήσετε μια διαταγή συνήθειας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με. Ανυπομονούμε να διαμορφώσουμε τις επιτυχείς επιχειρησιακές σχέσεις με κάθε πελάτες σε όλο τον κόσμο στο κοντινό μέλλον. Ευπρόσδεκτες διαταγές cOem.

OEM / ODM

COem & εργοστάσιο ODM-Κοβάλτιο της Ασίας Inflatables, ΕΠΕ

 

Μας πέστε τις ιδέες σας, μπορούμε να κάνουμε το ελεύθερο σχέδιο και την παραγωγή.

 

Μπορούμε να κάνουμε τα προσαρμοσμένα διογκώσιμα πάρκα νερού, το διογκώσιμο πάρκο εδάφους, το διογκώσιμο λούνα παρκ, τα διογκώσιμα παιχνίδια νερού, τις διογκώσιμες φωτογραφικές διαφάνειες, τη διογκώσιμη παιδική χαρά και τις διογκώσιμες σκηνές

 

Πάρκο cOem & διογκώσιμο επιπλέον νερού ODM

Guangzhou Asia Inflatable Firm γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

 

 

COem & γιγαντιαία διογκώσιμη φωτογραφική διαφάνεια ODM

Guangzhou Asia Inflatable Firm γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

Διογκώσιμη σκηνή θόλων cOem & παγοκαλυβών ODM, διογκώσιμη σκηνή

Guangzhou Asia Inflatable Firm γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

 

Σκηνή cOem & διογκώσιμη φυσαλίδων ODM, διογκώσιμη σφαίρα χιονιού, διογκώσιμη σαφής σκηνή

Guangzhou Asia Inflatable Firm γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

 

Πρότυπο, διογκώσιμο αντίγραφο cOem & διογκώσιμο μορφής ODM

Guangzhou Asia Inflatable Firm γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

 

Μας πέστε τον προϋπολογισμό σας και ιδέες, μπορούμε να τον καταστήσουμε αληθινό.

 

 

 

Ε & Α

Τα κύρια προϊόντα μας είναι διογκώσιμα πάρκα νερού, διογκώσιμο πάρκο εδάφους, διογκώσιμο λούνα παρκ, διογκώσιμα παιχνίδια νερού, διογκώσιμες φωτογραφικές διαφάνειες, διογκώσιμη παιδική χαρά και διογκώσιμες σκηνές.

 

Το διογκώσιμο πάρκο νερού είναι ένα πολύ συναρπαστικό και ενδιαφέρον παιχνίδι νερού για τους ενηλίκους και τα παιδιά περισσότερο από 7 χρονών. Οι φορείς μπορούν να αναρριχηθούν επάνω, να καθίσουν επάνω, και περπατούν στα διαφορετικά μέρη από το όπως το διογκώσιμο παγόβουνο, τραμπολίνο, φωτογραφικές διαφάνειες, totters, και ούτω καθεξής.

 

Προδιαγραφές:

Υλικό Αντι UV μουσαμάς PVC 0.9mm
MOQ 1 κομμάτι
Εξουσιοδότηση 2 έτος
Πιστοποιητικά TUV, EN71, EN14960, CE, UL, BS7837, ASTM, SGS
Όροι πληρωμής T/T, Δυτική Ένωση
Μέθοδος ναυτιλίας Αεροπορικώς, θαλασσίως ή από σαφή
Εξάρτημα Οι αεραντλίες, εξαρτήσεις επισκευής, φέρνουν τις τσάντες, βαλβίδες, d-rings ............
Συσκευασία Τα προϊόντα και ο ανεμιστήρας ανεμιστήρων συσκευάζονται από το βαρέων καθηκόντων PVC φέρνουν την τσάντα και το χαρτοκιβώτιο
Ανεμιστήρας CE & επικυρωμένο UL 110-115V, 50-60HZ/220-240V, 50-60HZ Αδιάβροχων, παγκόσμιων βουλώματα 20 διακοπτών GFCI συμπεριλαμβανόμενων, " (6m) μακριά καλώδια.