Διογκώσιμος τομέας πισσών ποδοσφαίρου PVC

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα Guangzhou
Μάρκα: Asia Inflatable-toy
Πιστοποίηση: EN71 ,EN1496 ,CE
Αριθμό μοντέλου: διογκώσιμο ποδόσφαιρο πίσσα-12
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 pc
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: PVC του· εξαιρούνται τα αδιάβροχα τσάντα ή χαρτοκιβώτιο πλαίσιο
Χρόνος παράδοσης: όπως σας απαίτηση
Όροι πληρωμής: T/T μας εταιρεία λογαριασμό ή η Western union
Δυνατότητα προσφοράς: 200 υπολογιστές/μήνα
Υψηλό φως:

διογκώσιμα γήπεδα ποδοσφαίρου

,

διογκώσιμη πίσσα ποδοσφαίρου

μικρός εμπορικός τομέας πισσών ποδοσφαίρου PVC διογκώσιμος

 

υψηλός - ποιοτικός διογκώσιμος αγωνιστικός χώρος ποδοσφαίρου

 

 

Πίσσα ποδοσφαίρου Νότιας Αυστραλίας πρώτη γιγαντιαία διογκώσιμη (ποδόσφαιρο) – δημόσια έναρξη στις 26 Αυγούστου 2006
 
Η εστίαση ποδοσφαίρου προωθεί τη γιγαντιαία διογκώσιμη πίσσα ποδοσφαίρου της (ποδόσφαιρο), ονόμασε καταλλήλως «την πίσσα» στο κοινό στις 26 Αυγούστου 2006 ενωμένη στην το Cumberland λέσχη ποδοσφαίρου.
 
Η πρώτη διογκώσιμη πίσσα ποδοσφαίρου στη Νότια Αυστραλία έχει τις πολλαπλάσιες χρήσεις για τα παιδιά και τους ενηλίκους, τα αγόρια και τα κορίτσια. Είναι τέλειο για το ποδόσφαιρο παραλιών και τα μικρός-πλαισιωμένα παιχνίδια, το στιγμιαίο εμπόδιο ελαχιστοποιούν τις σφαίρες περιπλάνησης συν την πίσσα ενισχύουν την ευχαρίστηση και τη διασκέδαση που πρέπει να είναι μέρος οποιουδήποτε ενεργού τρόπου ζωής. Μοναδική στην Αδελαΐδα η πίσσα θα είναι επίσης διαθέσιμη για τη μίσθωση.
 
Αμφισβητήσιμα ο ταχύτατης ανάπτυξης αθλητισμός στην Αυστραλία, ποδόσφαιρο (ακόμα γνωστό ως ποδόσφαιρο) γίνεται όλο και περισσότερο δημοφιλής στην Αδελαΐδα, οδήγηση υψηλή στο παλιρροιακό κύμα του Παγκόσμιου Κυπέλλου και της επιτυχίας του Socceroos. Κατά τη διάρκεια των πρόσφατων ετών, ο αθλητισμός και η αναψυχή έχουν γίνει όλο και περισσότερο αναγνωρισμένοι από την κυβέρνηση ως αγωγός για να ενισχυθούν οι εκβάσεις ποιότητας ζωής για όλους τους ανθρώπους στην κοινότητα. Η υγεία και τα κοινοτικά οφέλη της συμμετοχής στον αθλητισμό και την αναψυχή είναι καλά τεκμηριωμένες. Με την ενθάρρυνση των παιδιών για να είναι ενεργών και τη συμμετοχή τους στη διασκέδαση οι σωματικές δραστηριότητες είναι όχι μόνο σημαντικές για την υγιή αύξηση και ανάπτυξη αλλά καθιερώνουν τις ρουτίνες που θα μπορούσαν να μείνουν με τα για τη ζωή.
 
Μετά από τις παρόμοιες επιτυχίες στη Ανατολική Ακτή, ο Jason Hayhurst, διευθυντής εστίασης ποδοσφαίρου, φέρνει στην Αδελαΐδα, πίσσα ποδοσφαίρου της Νότιας Αυστραλίας πρώτη γιγαντιαία διογκώσιμη (ποδόσφαιρο), αποκαλούμενη κατάλληλα «πίσσα» – βέβαιος να είναι ένα χτύπημα με τα παιδιά και τους ενηλίκους όμοιους. 35m πολύ κατά 25m ευρέα, τους πιασμένους στόχους η πίσσα έχουν τις διογκώσιμες περιμέτρους και «παραδοσιακού ύφους» σε κάθε τέλος. Γίνεται από ντυμένο το PVC βινύλιο, που συνδέεται συχνότερα με τα «κάστρα bouncy».
 
 
 
Λεπτομέρειες ημερομηνίας έναρξης:
 
 
Η λέσχη ενωμένο το Cumberland FC της Super League θα φιλοξενήσει τη δημόσια έναρξη στο εγχώριο έδαφός τους, λεωφόρος Winona, κήποι του Clarence το Σάββατο 26 Αυγούστου 2006. Οι νεώτεροι του Cumberland θα είναι οι πρώτοι παίκτες θα πάρουν ένα γούστο της νέας άφιξης - ένας φιλικός αγώνας «στην πίσσα» μεταξύ των κατώτερων 8 και κάτω από 9, να κλωτσήσει από 1pm. Οι επισκέπτες θα κληθούν έπειτα για να συμμετέχουν. Οι επιδρομείς στίχων προσαρτημάτων της Super League του Cumberland ακολουθούν σε 2.30.
 
Το MEDIA καλείται για να δει/παίζει στην πίσσα και παίρνει συνέντευξη από τους παίκτες και την ομάδα εστίασης ποδοσφαίρου και καταλαβαίνει καλύτερα τα οφέλη που προσφέρει το νότο Αυστραλοί.
 
Για τις πρόσθετες πληροφορίες στην εστίαση ποδοσφαίρου, την πίσσα διογκώσιμη, λεπτομέρειες έναρξης, συνέντευξη, εξάρτηση μέσων/φωτογραφίες/γωνίες ιστορίας κ.λπ. παρακαλώ ελάτε σε επαφή με το Jason Hayhurst.
 
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Mr zuo

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615820281967

WhatsApp : +8615989296452